Ouderavond - 12 september
Door Heleen Langenbach
11 September 2016 11:30     Aantal keer bekeken:678

Van 19.30 u - 20.00 u wordt ons nieuwe schoolconcept nog eens onder de loep gelegd. Gewoon nog even 'in de herhaling'. Het concept draagt de naam 'Philon7' en hieromtrent wordt nieuwe, extra informatie gegeven en getoond. We nemen de aanwezigen ook alvast mee in de methode 'Happy Kids'. Posters heb je misschien in de hal bij de hoofdentree al wel zien hangen? Nieuwsgierig geworden? Mooi! Dan ben je van harte welkom op genoemde datum/tijd bij ons op school.

Om 20.00 uur is er een kopje koffie/thee. Het is misschien tóch interessant voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen uit groep 3 om informatie te krijgen over het 'leren lezen'. Dat kan (met de koffie/thee) meteen om 20.00 uur in het lokaal Madelief. Kirsten vertelt daar graag over dit item. De andere ouders/verzorgers drinken gewoon gezellig even koffie/thee samen.

Om 20.15 uur gaan de klaslokalen open en kunnen de ouders/verzorgers vragen stellen. De leerkrachten kunnen allerhande informatie geven waarbij het digitale schoolbord ook een rol gaat spelen. De (vakgerelateerde) leerkrachten vertellen er graag over. Als je informatie wil over Engels, Biologie en Spelling? Stap dan even bij Fimmie (Orchidee) naat binnen. Kirsten (Madelief) kan van alles vertellen over Taal, Lezen en Gescheidenis en Janine (Roos) vertelt over Rekenen, Aardrijkskunde en Gymnastiek.

Onze spiksplinternieuwe methode BLINK krijgt ook aandacht.